HTML

magyarkodás

semmi más, csak hétköznapi magyarkodás...

Friss topikok

Címkék

Archívum

csak hétköznapi magyarkodás

2012.04.15. 20:20 bircaember maxval

Igaz Magyar Történelem

Sikerült hozzájutnunk a Magyar Gárda gyorstalpaló magyar történelmi előadásának szövegéhez, melynek segítségével az új félanalfabéta tagok alapismereteket szerezhetnek a magyar történelemről.


i. e. 55000 - Megérkeznek az első magyarok a Szíriuszról, űrhajójuk a Dobogókőn száll le. Más ember nem lakik a földön akkor, kivéve néhány tucat zsidót, akik nagyon gonoszak.

i. e. 45000 - A magyarok széttelepednek immár az egész bolygón, létrehozva a Bantu, az Inka, a Tibeti, a Sumér, az Egyiptomi, a Perzsa, a Dravida, a Húsvét-szigeti és a Kelta Birodalmat.

i. e. 3000 - A zsidók fellázadnak az Egyiptomi-Magyar Birodalom ellen, ez az első eset, hogy a kegyetlen zsidók magyarokat irtanak.

i. sz. 1. - Krisztusfi Jézus, magyar herceg megalapítja az új magyar vallást. A zsidók azonban Pál apostol cionista provokátor bevezetésével ellopják az új magyar vallást, azóta a római pápai és a többi ősi pátriárkai tisztséget kizárólag zsidók tölthetik be.

i. sz. 500 - A magyarok visszatérnek a Kárpát-Medencébe.

i. sz. 1000 - István király előveszi 25 ezer éves koronáját és egyesíti a világot saját jogara alatt.

i sz. 1300 - A zsidók kiirtják apai ágon az Árpád Nemzetséget, s átveszik a hatalmat a Magyarság felett.
i. sz. 1526 vagy 1528 - A zsidók három részre osztják a kárpáti magyarságot.
i. sz. 1848 - Zsidóellenes felkelés Budapesten. A zsidók saját a Habsburg-águk és pánszláv águk segítségével megtörik a magyar felkelést, több millió magyart irtva ki.
i sz. 1919 - A zsidók programot indítanak be, kiirtva közel 5 millió magyart.
i. sz. 1920 - A zsidók Trianonban elhatározzák az összes magyar kiirtását, de végül csak kétharmadukat irtják ki, mert elszámolják magukat.
i. sz. 1944 - A zsidók kirándulásra indulnak. Később ezt holokausztnak hazudják. Pedig az igazi holokauszt az, hogy megsérül 3 magyar csendőr kisujja, amikor önzetlenül segítenek a zsidó turistáknak a pályaudvarokon.

i. sz. 1945 - Bejönnek az orosz zsidók, s mindenkit kiirtanak. Néhány magyar a hegyekbe menekül, s újratelepítik az országot.

i. sz. 1956 - Zsidóellenes felkelés Budapesten. Az amerikai és az orosz zsidók mindent vérbe fojtanak.

i. sz. 1991 - Kivonulnak az orosz zsidók, helyükre bevonulnak az amerikai zsidók.

i. sz. 2007 - Megalakul a Magyar Gárda.

i. sz. 2008 - Csatlakozik a Magyar Gárdához Christina Barbie bin Morvai.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr314447869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása